sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Happy New Year!

Mahtavaa Uutta Vuotta kaikille lukijoille!


Kuvan sieppari, Kuutamo, sisältää lähes 500 metalli- ja lasihelmeä verkkoon punottuna ja suuren AB-käsitellyn Swarovskin kristallin katseenvangitsijana. Metallihelmet kiertävät turkoosiin vivahtavalla nahkanauhalla päällystettyä kehää, jonka halkaisija on 40 cm. Tämä työ etsii vielä kotia.

Uuden vuoden koruja

Esittelen tässä muutaman myynnissä olevan korun näin uuden vuoden kynnyksellä. Jos joku näistä kiinnostaa, niin sähköpostilla saa lisätietoa. Kaikkien korujen mitta (kun ei oteta huomioon riipuksen mittaa) on noin 55 cm.

Violetti (myyty)
Kaksi ametistidonitsia, riipuksen läpimitta helmien kanssa noin 4 cm. Koru on tehty vahattuun puuvillanyöriin, sisältää ametistien lisäksi metallihelmiä ja tsekkiläisiä lasihelmiä. Koru on lukolla kiinnitettävä.



Sininen
Sodaliittidonitsi, jonka läpimitta on noin 4 cm. Korussa ei ole lukkoa, vaan nahkanauhan pituus on säädettävissä. Korussa on metallihelmiä ja sinisiä Swarovskin kristalleja.



Vihreä
Aventuriinidonitsi ja helmet, riipuksen läpimitta helmien kanssa noin 5,5 cm. Koru on tehty korunyöriin ja on lukollinen. Lisäksi korussa on metalli- ja lasihelmiä.



Ruskea
Akaattidonitsi, läpimitaltaan 4,5 cm. Koru on tehty nahkanyöriin ja pituus on säädettävä. Korussa on metallihelmiä ja laadukkaita tsekkiläisiä lasihelmiä.


Pohjannaula

Pohjannaula eli Pohjantähti on tilaustyö, johon olen käyttänyt tummanharmaata nahkanauhaa ja paljon lasihelmiä. Neliö on tehty lasihelmistä, keskustassa on suuri Swarovskin kristalli ja höyhenet ovat sorsansulkia, joissa häivähdys hopeaväriä.