maanantai 2. elokuuta 2010

Kesäisiä koruja

Ohessa kuva koruista, joita olen tehnyt viime aikoina. Korujen halkaisija on noin 5 cm ja niissä on kaikissa nahkainen kaulahihna. Katselin kävijälaskuria ja huomasin, että 2000 kävijään ei ole enää pitkä matka. Siispä, yksi näistä koruista matkaa aikanaan blogin 2000:nnelle kävijälle!

Kesän kehto

Näin elokuun alussa on hyvä vielä muistaa, että vaikka syksy jo kolkuttelee ovella, on kesä vielä kuitenkin täällä. Tämä vihertävän kultainen Kesänkehto on tilaustyö, jonka ulkokehän halkaisija on 26 cm. Kehien reunoilla on suuria lasihelmiä ja keskustaa hallitsee hieman erikoisenmuotoinen kultainen kuu. Lisänä voimakkaan värisiä värjättyjä höyheniä.

Metsätähti

Lasihelmiä, metallihelmiä, Swarovskin kristalleita ja valkoista nahkanauhaa. Pitkät valkoiset ja mustat helmet ovat sarvihelmiä. Sulat ovat värjättyjä kalkkunansulkia ja mukana myös löydetty fasaaninsulka (Luonnossa liikkuessa kannattaa todellakin pitää silmänsä auki, voi löytyä todella kauniita sulkia). Tämä työ oli tilaustyö.

Veden välke

Veden välke on näyttelytyö, jonka halkaisija on 80 cm. Työ on tällä hetkellä esillä Hankasalmella, Lissu Korkan Peuranlinnassa elokuun 8. päivään asti. Verkko on punottu sinisestä, hopeisena kimaltevasta puuvillalangasta ja muutamia löytösulkia on kiinnitetty siihen.

Lumen lapsi

Kesän kuumuuden keskellä esittelyssä eräs tilaustyö, joka on tehty jo kevättalvella. Sinertävän harmaata mikrokuitunauhaa ja vähän turkoosia lisänä. Verkossa on paljon metallihelmiä ja keskustaa hallitsee suuri AB-käsitelty Swarovskin lumitähti-kristalli. Lumen keskellä syntyneelle!