keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kristalliaurinko

Kristalliaurinko on nimensä mukaisesti täynnä kristalleja. Swarovskin kristalleja (väreinä sun ja fireopal) on verkossa ja kehän alapuolella ripustettuina yhteensä 104 kpl. Keskellä on iso kaiverrettu aurinkokristalli. Tämä työ on kristallien määrän vuoksi arvokkaampi kuin monet muut, mutta vastaavasti auringon valossa kimmeltääkin muita enemmän! Tuliopaalikristallit ovat todella vahvan värisiä. (myyty)







Kokkolintu

Kokkolintu-sisustuskoru on kolmiosainen paljon metalli- ja lasihelmiä sisältävä työ. Suurin kehä on halkaisijaltaan noin 12 senttiä. Kehät on päällystetty punaisella nahkanauhalla ja ylimmässä kehässä on keskellä pieni lintu ja alimmassa helmikori, jonka sisällä on pieni punainen helmi sisällä. Sulka on aito luonnosta löydetty. (myyty)






Toivo

Tämä työ ei ole unisieppari eikä varsinaisesti sisustuskoru, vaan eräästä valokuvasta syntyneiden ajatusten tuotos. Ohessa myös kyseinen valokuva. (myyty)





Koruja

Tummanpunainen riipus

Tässä muutamia donitsikoruja.
Iso donitsi on jaspisbreksia. Korunauhaan punottu sterlinghopeaa ja sarvihelmiä. Lisäksi messinkihelmiä. Korun pituutta voi säätää nauhaan punottujen lenkkien avulla, kuten muidenkin tässä postauksessa esitettyjen korujen pituutta. (myyty)




Punainen riipus

Korun pohjana on musta nahkanauha ja punainen jaspis -donitsi. Muut punaiset ovat puukorallia (sponge coral) ja pienet helmet messinkiä. Isot metallinväriset ovat sterlinghopeaa. (myyty)




Vaaleanpunainen riipus

Tässä riipuksessa on vaaleanpunainen rodoniitti-donitsi, jonka ympärillä on korunauhaan punottuja messinki-, hematiitti- ja rodoniittihelmiä sekä välissä muutamia sterlinhopeisia renkaita. (myyty)



Turkoosi-riipus

Tässä korussa on iso turkoosidonitsi, jonka ympärillä korunauhaan punottuna pieniä turkooseja ja sterlinghopeisia välihelmiä. (myyty)


Talven tähti

Talven tähdessä on käytetty mokkanauhaa, värjättyjä sulkia ja sorsan sulkia ja keskellä on suuri Swarovskin tähtikristalli. Verkossa on lasi- ja metallihelmiä ja reunoilla tähden muotoisia pieniä helmiä.