sunnuntai 26. syyskuuta 2010

2100. kävijä

2000. kävijä taisi mennä ohi ilman sen suurempaa huomiota, ainakaan kukaan ei ilmoittautunut.. Niinpä uusitaan palkitseminen. Eli jos huomaat sivupalkissa lukeman 2100, kun olet sivuillani vierailemassa, laita sähköpostia tai jätä viesti kommenttikenttään. Palkinnoksi lähtee yksi kesällä tekemistäni koruista!

Etelän risti

Kultaisella nauhalla päällystetty Etelän risti sisältää paljon metallihelmiä niin verkossa kuin keskustan suuressa ristissä. Myös punaisia ja pienempiä vaaleansinisiä Swarovskin kristalleja löytyy rististä. Kehän alareunasta riippuu myös lisää kullansävyisiä helmiä ja pieniä lehtikoristeita. Kehän halkaisija on 30 sentin luokkaa. Työ on myyty.




Karavaani

Kesällä Lissu Korkan Peuranlinnassa esillä ollut Karavaani on turkoosin ja kuparin väreissä hehkuva työ. Kehän halkaisija noin 25 cm. Verkkoon on punottu paljon kulmikkaita lasihelmiä ja verkon reunoilla on metallihelmien ja suurten turkoosien helmien nauha. Lähemmäksi keskustaa mentäessä löytyy myös pieniä syvemmän turkoosin värisiä helmiä. Ja tietysti suuri kuparinvärinen kuu, josta roikkuu sävyihin sopiva Swarovskin kristalli. (myyty)