keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Onnellinen uni

Tumman sinivävyinen uniseppari on punottu helmilangalla jossa on suuria monivärisinä hehkuvia helmiä. Pari pientä lasista kalaa ja suuri Swarovskin kuunmuotoinen ab-käsitelty (aurora borealis) kristalli keskellä. Sulat ovat oikeita sorsan sulkia. Tämän lahjoitin ystävälleni hänen unensa innoittamana!





Majakka

Majakka on raikkaan sini-valkoinen parikymmentä senttiä halkaisijaltaan oleva unisieppari. Paljon lasihelmiä, metallihelmiä ja iso kristalli majakan valona. Verkko punottu helmilangalla ja renkaaseen käytetty valkoista nahkanauhaa. (myyty)





Preeria

Preeria on kauneimmillaan päivänvalossa, kun lämpimän ruskean sävyt pääsevät hehkumaan. Valitettavasti jälleen kuvatessa aurinko oli maillaan, joten koti"studion" (työpöydän lamppu) valaisukalusto oli täydessä käytössä, muttei mitenkään vastannut luonnon valoa.

Kuvissa kuitenkin nähtävissä unisieppari, jonka halkaisija on noin kolmekymmentä senttiä ja joka sisältää paljon erilaisia helmiä mm. metallihelmiä ja Swarovskin kristalleja. Rengas on päällystetty nahkanauhalla, sulat ovat aitoja luonnosta löydettyjä ja keskellä on iso kristalli. Myös muutamia isompia lasihelmiä on päässyt joukkoon. (Päässyt hyvään kotiin!)






Lumitähti - tuulikello

Valokuvaaminen auringon valon siirryttyä talvilevolle on aika haastavaa ja tuntuukin, että osa kuvista on epätarkkoja eivätkä värit vastaa kunnolla todellisuutta. Mutta ehkä näistä jonkinlaista käsitystä saa, millaisia uusia sisustuskoruja olen saanut aikaan :)

Lumitähteen on käytetty eri materiaaleista tehtyjä kaikenmuotoisia helmiä, nahkanauhaa ja muutamia teräksen värisiä tuulikellon putkia. Halkaisijaltaan noin parikymmentä senttiä. Oikein talvinen luomus! (myyty)





Kiitokset kävijöille!

Maan päällä
Kangasniemen Kunnantalo
1.-12.3.2010


* * *


Maataivas
Kuopion kaupunginkirjasto
7.-19.12.2009

Runsaimmat kiitokset kaikille näyttelyssä käyneille! On aina hienoa saada inspiroivia kommentteja ja terveisiä vieraskirjaan!



* * *


Metsänhenki

Otavan kirjasto, Mikkelin seutu
6.-20.2.2009

Kiitokset kaikille kävijöille! Oli tullut vieraskirjaan taas paljon ihanaa palautetta!



* * *


Unen helmiä
Kuopion kaupunkirjasto, 17.-21.11.2008

Paljon oli kävijöitä ja olen saanut mukavaa palautetta! Kiitoksia valtavasti kaikille!



* * *


Maa ja taivas
Kangasniemen Kunnantalo, 25.-29.8.2008

Kiitokset vierailijoille kannustavista kommenteista ja merkinnöistä vieraskirjaan!