sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kultaiset niityt

Myös tämä työ on tilaus, jonka idea lähti tinaisesta peura-riipuksesta. Värit ovat lämpimiä ja täyteläisiä. Päällysnauha on ruskeaa nahkaa ja sulat oikeita luonnosta löydettyjä. Verkossa on paljon lasihelmiä, kuten myös peurariipuksen ympärillä. Muutama Swarovski löytyy myös sulkien päältä roikkumasta.

Viikon päästä alkaa näyttelyni Otavan kirjastossa! Tervetuloa katsomaan uusia ja vanhojakin töitä!



Maailmanpuu

Tämä oli tilaustyö, jossa toivottiin, että puuriipus olisi keskipisteen alapuolella. Verkon punominen oli hieman haasteellista, mutta onnistuin mielestäni oikein hyvin toteuttamaan sen mitä toivottiin! Oliivinvihreä nauha on mikrokuitunauhaa ja pienet vihreät helmet lasia. Sekä puun että sulan yläpuolella on Swarovskin vihreitä kristalleja ja myös suuri kuutionmuotoinen kristalli alimman vanteen sisällä on Swarovskia. Puu ja sulka itse ovat antiikkipatinoitua messinkiä.

Siepparista toivottiin aika pientä ja laitoinkin kuviin mukaan euron kolikon vertauskohdaksi. Kuvissa sieppari lojuu pöytäpinnalla, mutta tällaiset kaksiosaiset (tai kolmiosaiset) näyttävät kaikkein parhailta roikkuessaan vapaasti, koska osat liikkuvat ja pyörivät hieman eri tahtiin.